Τι είναι η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης με παράδειγμα;

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης χρησιμοποιεί λέξεις-κλειδιά που προσελκύουν έναν χρήστη στην εταιρεία . Για παράδειγμα, αν έχετε μια επιχείρηση κινητών τηλεφώνων, οι λέξεις-κλειδιά θα ήταν ''κινητά τηλέφωνα'', '' κινητά τηλέφωνα της Apple,'' ή οτιδήποτε άλλο θα θέλατε να αναζητήσει ένας αναγνώστης για να βρει ένα προϊόν.

Τι είναι η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης με παράδειγμα;

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης χρησιμοποιεί λέξεις-κλειδιά που προσελκύουν έναν χρήστη στην εταιρεία . Για παράδειγμα, αν έχετε μια επιχείρηση κινητών τηλεφώνων, οι λέξεις-κλειδιά θα ήταν ''κινητά τηλέφωνα'', '' κινητά τηλέφωνα της Apple,'' ή οτιδήποτε άλλο θα θέλατε να αναζητήσει ένας αναγνώστης για να βρει ένα προϊόν. βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO - ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ) είναι η τέχνη και η επιστήμη της κατάταξης σελίδων σε υψηλότερη θέση στις μηχανές αναζήτησης, όπως η Google. Επειδή η αναζήτηση είναι ένας από τους κύριους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι ανακαλύπτουν περιεχόμενο στο διαδίκτυο, η υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση της επισκεψιμότητας σε έναν ιστότοπο. Το SEO σημαίνει βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης.

Με απλά λόγια, σημαίνει τη διαδικασία βελτίωσης του ιστότοπού σας για την αύξηση της ορατότητάς του όταν οι άνθρωποι αναζητούν προϊόντα ή υπηρεσίες που σχετίζονται με την επιχείρησή σας στο Google, το Bing και άλλες μηχανές αναζήτησης. Όσο καλύτερη ορατότητα έχουν οι σελίδες σας στα αποτελέσματα αναζήτησης, τόσο πιο πιθανό είναι να συγκεντρώσετε την προσοχή και να προσελκύσετε υποψήφιους και υπάρχοντες πελάτες στην επιχείρησή σας. Οι μηχανές αναζήτησης, όπως η Google και η Bing, χρησιμοποιούν bots για να ανιχνεύουν σελίδες στον ιστό, πηγαίνοντας από ιστότοπο σε ιστότοπο, συλλέγοντας πληροφορίες σχετικά με αυτές τις σελίδες και τοποθετώντας τες σε ένα ευρετήριο. Σκεφτείτε το ευρετήριο σαν μια γιγαντιαία βιβλιοθήκη όπου ένας βιβλιοθηκάριος μπορεί να ανασύρει ένα βιβλίο (ή μια ιστοσελίδα) για να σας βοηθήσει να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε εκείνη τη στιγμή.

Σε αντίθεση με τις πληρωμένες διαφημίσεις αναζήτησης, δεν μπορείτε να πληρώσετε τις μηχανές αναζήτησης για να επιτύχετε υψηλότερες οργανικές κατατάξεις αναζήτησης, πράγμα που σημαίνει ότι οι ειδικοί του SEO πρέπει να καταβάλουν προσπάθεια. Με αυτά, ακολουθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς να δημιουργήσετε περιεχόμενο φιλικό προς το SEO. βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι η διαδικασία βελτίωσης της ποιότητας και της ποσότητας της επισκεψιμότητας ενός ιστότοπου ή μιας ιστοσελίδας από τις μηχανές αναζήτησης. Το SEO στοχεύει στη μη αμειβόμενη κυκλοφορία (γνωστή ως φυσικά ή οργανικά αποτελέσματα) και όχι στην άμεση κυκλοφορία ή στην πληρωμένη κυκλοφορία.

Η μη αμειβόμενη επισκεψιμότητα μπορεί να προέρχεται από διάφορα είδη αναζητήσεων, όπως αναζήτηση εικόνων, αναζήτηση βίντεο, ακαδημαϊκή αναζήτηση, αναζήτηση ειδήσεων και βιομηχανικές κάθετες μηχανές αναζήτησης. Το black hat SEO επιχειρεί να βελτιώσει την κατάταξη με τρόπους που αποδοκιμάζονται από τις μηχανές αναζήτησης ή περιλαμβάνουν εξαπάτηση. Μια τεχνική μαύρου καπέλου χρησιμοποιεί κρυφό κείμενο, είτε ως κείμενο με χρώμα παρόμοιο με το φόντο, είτε σε ένα αόρατο div, είτε τοποθετημένο εκτός οθόνης. Μια άλλη μέθοδος δίνει μια διαφορετική σελίδα ανάλογα με το αν η σελίδα ζητείται από έναν άνθρωπο επισκέπτη ή από μια μηχανή αναζήτησης, μια τεχνική γνωστή ως cloaking.

Μια άλλη κατηγορία που χρησιμοποιείται μερικές φορές είναι το γκρίζο καπέλο SEO. Αυτή βρίσκεται μεταξύ των προσεγγίσεων μαύρου και λευκού καπέλου, όπου οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται αποφεύγουν την τιμωρία της ιστοσελίδας, αλλά δεν δρουν στην παραγωγή του καλύτερου περιεχομένου για τους χρήστες. Το γκρίζο καπέλο SEO επικεντρώνεται εξ ολοκλήρου στη βελτίωση της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης. Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι η τέλεια οδός για να εμφανιστεί ο ιστότοπός σας στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενο του ιστοτόπου σας ώστε να ικανοποιεί τους αλγόριθμους κατάταξης της Google και σύντομα θα έχετε μια ευκαιρία να εμφανιστείτε κοντά στην κορυφή των αποτελεσμάτων. Η λέξη SEO σημαίνει βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Το SEO είναι η διαδικασία λήψης μέτρων που βοηθούν έναν ιστότοπο ή ένα κομμάτι περιεχομένου να κατατάσσεται υψηλότερα στη Google. Αυτό όχι μόνο σας δίνει πολύτιμη επισκεψιμότητα στις μηχανές αναζήτησης, αλλά σας επιτρέπει επίσης να συλλέγετε τα emails των υποψήφιων πελατών για μελλοντικές προσπάθειες μάρκετινγκ.

Μετα-τίτλοι και μετα-περιγραφές - Αυτές οι περιοχές μιας σελίδας καθορίζουν, σε πολλές περιπτώσεις, τι δείχνει η Google στους χρήστες της στα αποτελέσματα αναζήτησης. Το On-page SEO είναι η διασφάλιση ότι η Google μπορεί να βρει τις ιστοσελίδες σας, ώστε να τις εμφανίζει στα αποτελέσματα αναζήτησης. Όταν κάποιος χρησιμοποιεί μια μηχανή αναζήτησης, όπως η Google, η Bing ή η Yahoo, αναζητά τη λύση σε ένα πρόβλημα ή την απάντηση σε μια ερώτηση. Η αναζήτηση είναι συχνά η κύρια πηγή ψηφιακής επισκεψιμότητας για τις μάρκες και συμπληρώνει άλλα κανάλια μάρκετινγκ.

Χρησιμοποιώντας το Google Chrome, δείτε άμεσα τις κορυφαίες μετρήσεις SEO για οποιονδήποτε ιστότοπο ή αποτέλεσμα αναζήτησης καθώς περιηγείστε στον ιστό. Ακόμη και αν το Google Search Console ή κάποιο άλλο εργαλείο λέει ότι έχετε χιλιάδες σφάλματα διπλού περιεχομένου, στην πραγματικότητα έχετε μόνο μία μεγάλη βασική αιτία. Βλέπετε, εκτός από ένα τεράστιο πλήθος αλγορίθμων, η Google απασχολεί Βαθμολογητές Ποιότητας για να βελτιώσει την εμπειρία της μηχανής αναζήτησης για όλους. Εάν ένας ιστότοπος υπάρχει εδώ και καιρό, παράγει συνεπές περιεχόμενο και το κάνει με τρόπο που να είναι ευχάριστος για τις μηχανές αναζήτησης, θα κατατάσσεται υψηλότερα από έναν νέο ιστότοπο, ό,τι κι αν συμβεί.

Προκειμένου να αποφευχθούν τα παραπάνω, οι μηχανικοί SEO ανέπτυξαν εναλλακτικές τεχνικές που αντικαθιστούν τις nofollowed ετικέτες με συγκεκαλυμμένη JavaScript και επιτρέπουν έτσι τη σμίλευση PageRank. Το πρώτο σας βήμα είναι να βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας ευθυγραμμίζεται με την πρόθεση αναζήτησης της λέξης-κλειδί-στόχου σας. Στη συνέχεια, οι αλγόριθμοι των μηχανών αναζήτησης επανεξετάζουν το ευρετήριο με βάση εκατοντάδες παράγοντες κατάταξης για να καθορίσουν ποιες σελίδες θα πρέπει να εμφανίζονται πού στις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης (SERPs) όταν οι χρήστες πληκτρολογούν ένα συγκεκριμένο ερώτημα. Η πρόθεση αναζήτησης (που μερικές φορές ονομάζεται επίσης "Πρόθεση χρήστη ) είναι ο πρωταρχικός λόγος για τον οποίο κάποιος πραγματοποιεί μια αναζήτηση.

Ως στρατηγική μάρκετινγκ Διαδικτύου, το SEO εξετάζει τον τρόπο λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης, τους προγραμματισμένους από τον υπολογιστή αλγόριθμους που υπαγορεύουν τη συμπεριφορά των μηχανών αναζήτησης, το τι αναζητούν οι άνθρωποι, τους πραγματικούς όρους αναζήτησης ή τις λέξεις-κλειδιά που πληκτρολογούνται στις μηχανές αναζήτησης και ποιες μηχανές αναζήτησης προτιμά το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *