Πώς μπορώ να ξεκινήσω seo στο google;

Αφήστε τη Google να δει τη σελίδα σας με τον ίδιο τρόπο που τη βλέπει ένας χρήστης, Δημιουργήστε μοναδικούς, ακριβείς τίτλους σελίδων, Δημιουργήστε καλούς τίτλους και αποσπάσματα στα αποτελέσματα αναζήτησης, Χρησιμοποιήστε τη μετα-ετικέτα περιγραφής, Χρησιμοποιήστε ετικέτες επικεφαλίδων για να τονίσετε το σημαντικό κείμενο, Προσθέστε δομημένη σήμανση δεδομένων. Είναι τεχνικό και χρήσιμο ακόμη και για έναν ειδικό στο SEO, αλλά οι έννοιες και η γραφή είναι εύκολα κατανοητές και προσιτές σε κάθε αρχάριο.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω seo στο google;

Αφήστε τη Google να δει τη σελίδα σας με τον ίδιο τρόπο που τη βλέπει ένας χρήστης, Δημιουργήστε μοναδικούς, ακριβείς τίτλους σελίδων, Δημιουργήστε καλούς τίτλους και αποσπάσματα στα αποτελέσματα αναζήτησης, Χρησιμοποιήστε τη μετα-ετικέτα περιγραφής, Χρησιμοποιήστε ετικέτες επικεφαλίδων για να τονίσετε το σημαντικό κείμενο, Προσθέστε δομημένη σήμανση δεδομένων. Είναι τεχνικό και χρήσιμο ακόμη και για έναν ειδικό στο SEO, αλλά οι έννοιες και η γραφή είναι εύκολα κατανοητές και προσιτές σε κάθε αρχάριο. Δεν υπάρχει καλύτερη πηγή που έχω βρει ως σημείο εκκίνησης για να μάθετε SEO από τον Οδηγό για αρχάριους στο SEO - προώθηση ιστοσελίδων από την Moz. Προσπαθήσαμε να τον κάνουμε όσο το δυνατόν πιο συνοπτικό και κατανοητό, και η εκμάθηση των βασικών αρχών του SEO είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα για την επίτευξη των στόχων της διαδικτυακής επιχείρησής σας.

Ο κόσμος της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης είναι πολύπλοκος και διαρκώς μεταβαλλόμενος, αλλά μπορείτε εύκολα να κατανοήσετε τα βασικά, και ακόμη και μια μικρή ποσότητα γνώσεων SEO μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Βασικό μέρος κάθε στρατηγικής SEO είναι να γνωρίζετε τι λειτουργεί (και τι όχι), προσαρμόζοντας την προσέγγισή σας καθώς προχωράτε. Γεννήθηκα και μεγάλωσα μέχρι το λύκειο στην Αρκαδία της Καλιφόρνια, πέρασα επίσης δύο χρόνια στο κολέγιο στο Αϊντάχο, δύο χρόνια στον Αμαζόνιο ως ιεραπόστολος για την Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών (γνωστός και ως Μορμόνοι) και 15 χρόνια στη Γιούτα, πρώτα στο Πανεπιστήμιο Brigham Young σπουδάζοντας διαχείριση πληροφοριακών συστημάτων και στη συνέχεια εργαζόμενος σε διάφορες νεοφυείς επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων και μερικών δικών μου. Όλα αυτά είναι χρονολογημένα από την άποψη ότι καλύπτουν μόνο αυτή την ιστορία της Google και της αναζήτησης μέχρι τη δημοσίευσή τους, αλλά εξακολουθούν να είναι σχετικά με το SEO σήμερα, και το πιο σημαντικό για το πού θα πάει στο μέλλον.

Χρησιμοποιώντας το Google Chrome, δείτε άμεσα τις κορυφαίες μετρήσεις SEO για οποιονδήποτε ιστότοπο ή αποτέλεσμα αναζήτησης καθώς περιηγείστε στον ιστό. Συχνά παραμελείται από την εκπαίδευση SEO κάποιου η θεμελιώδης κατανόηση των μηχανών αναζήτησης και του επιχειρηματικού τους μοντέλου. Πηγαίνετε να παρακολουθήσετε μερικά από τα βίντεό του, θα δείτε γιατί είναι μια εξαιρετική πηγή για όποιον θέλει να προωθήσει τη σκέψη του στο SEO. Τα μαθήματα μπορεί να είναι μια εξαιρετική εισαγωγή στο ψηφιακό μάρκετινγκ, αλλά αν θέλετε να γίνετε αρκετά καλοί ώστε να κάνετε πραγματική δουλειά SEO, ετοιμαστείτε για κάποιες εξωσχολικές δραστηριότητες.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *