Πώς μπορώ να ξεκινήσω seo;

Μάθετε τι είναι η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης - προώθηση ιστοσελίδων, γιατί έχει σημασία και όλα τα βασικά που πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε σωστά. Η δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου για τον ιστότοπό σας μπορεί να είναι μια τεράστια επένδυση, αλλά αξίζει τον κόπο.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω seo;

Μάθετε τι είναι η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης - προώθηση ιστοσελίδων, γιατί έχει σημασία και όλα τα βασικά που πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε σωστά. Η δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου για τον ιστότοπό σας μπορεί να είναι μια τεράστια επένδυση, αλλά αξίζει τον κόπο. οι μηχανές αναζήτησης θα το λατρέψουν και οι επισκέπτες θα το λατρέψουν τόσο πολύ που θα το μοιραστούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οδηγώντας σε ακόμη περισσότερους επισκέπτες. Μπορείτε να ξεκινήσετε δημιουργώντας απλώς αναρτήσεις σε ιστολόγιο στον ιστότοπό σας και, καθώς το κοινό σας αυξάνεται, μπορείτε να επεκτείνετε τον κατάλογο περιεχομένου σας σε πρόσθετους τύπους μέσων.

Για να μάθετε περισσότερα, δείτε τον Οδηγό για αρχάριους στο μάρκετινγκ περιεχομένου. Για να καταταγείτε στην κατάταξη, πρέπει να έχετε περιεχόμενο. Ένα πολύ σημαντικό βήμα για το πώς να ξεκινήσετε με το SEO σας είναι να γράψετε καταπληκτικό περιεχόμενο για όλους αυτούς τους όρους αναζήτησης για τους οποίους θέλετε να βρεθείτε. Η ανάλυση περιεχομένου στο πρόσθετο Yoast SEO θα σας βοηθήσει να γράψετε αυτό το περιεχόμενο.

Η ανάλυσή μας θα σας βοηθήσει να γράψετε ένα κείμενο που είναι τόσο ευανάγνωστο όσο και φιλικό προς το SEO, Ενώ γράφετε, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τις λέξεις για τις οποίες θέλετε να βρεθείτε. Χρησιμοποιήστε τις σε επικεφαλίδες και στην εισαγωγή και την κατακλείδα του κειμένου σας. Αφού γράψετε το κείμενό σας, θα πρέπει να βελτιστοποιήσετε τον τίτλο SEO και τη μετα-περιγραφή σας. Το πρόσθετο Yoast SEO θα σας βοηθήσει να κάνετε όλα αυτά τα πράγματα.

Ακολουθούν μερικές βασικές ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας σχετικά με τον ιστότοπό σας όταν ξεκινήσετε. Και ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βρείτε λέξεις-κλειδιά που αναζητούν οι πελάτες-στόχοι σας;. Όσο περισσότερο περιεχόμενο δημιουργείτε που είναι βελτιστοποιημένο για αναζήτηση, τόσο περισσότερο η Google θα αρχίσει να σας βλέπει ως αυθεντία στο συγκεκριμένο θέμα. Εάν είστε μια μικρή επιχείρηση που θα επωφεληθεί από την κατάταξη για πολύ συγκεκριμένους όρους με γεωγραφική εστίαση, αλλά όχι για πολλά άλλα, ενισχύστε τις τοπικές προσπάθειες SEO (και στη συνέχεια ίσως επικεντρωθείτε σε άλλες προσπάθειες μάρκετινγκ όταν αρχίσετε να βλέπετε μειωμένες αποδόσεις από τις προσπάθειές σας εκεί).

Έτσι, μόλις αρχίσετε να γράφετε το φοβερό περιεχόμενο SEO σας και να θέτετε σε κίνηση όλα αυτά τα βήματα, πώς μπορείτε να παρακολουθείτε πραγματικά πόσο καλά λειτουργεί;. Μπορεί να ακούγεται σαν ένα προαιρετικό βήμα προς το παρόν, αλλά μόλις αρχίσετε να κάνετε εργασίες συγγραφής κειμένων SEO, θα συνειδητοποιήσετε τη σημασία του. Αν μπορείτε να ακολουθήσετε τις προτάσεις σε αυτήν την ανάρτηση, θα ξεκινήσετε σίγουρα με το σωστό τρόπο όσον αφορά τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας για τις μηχανές αναζήτησης. Αν δεν έχετε ήδη καταλάβει ποιοι είναι οι προοπτικές σας, το να το σκεφτείτε αυτό είναι ένα καλό σημείο για να ξεκινήσετε, για την επιχείρησή σας γενικά, αλλά και για το SEO.

Υπάρχουν πολλά άλλα πολύτιμα εργαλεία SEO εκεί έξω, αλλά αυτά είναι τα καλύτερα για να ξεκινήσετε με αυτά για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το αν οι προσπάθειές σας για SEO κάνουν τη διαφορά. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε το SEO είναι να εκτελέσετε μερικές μικρές δοκιμές, να μετρήσετε το αποτέλεσμα και στη συνέχεια να αυξήσετε την επένδυσή σας καθώς βελτιώνεται η αυτοπεποίθησή σας. Όπως ανέφερα στην ενότητα του οδηγού για τις λέξεις-κλειδιά, δυστυχώς η Google έχει καταστήσει δύσκολη τη λήψη δεδομένων γύρω από τις πραγματικές λέξεις-κλειδιά που αναζητούν οι άνθρωποι, αλλά εξετάζοντας την επισκεψιμότητα σε επίπεδο σελίδας (εκτός της αρχικής σελίδας του ιστότοπού σας) μπορείτε να αρχίσετε να αντλείτε πληροφορίες για τη συνολική πρόοδο του SEO σας. Η πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε για να βρείτε δουλειά στο ψηφιακό μάρκετινγκ και να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη καριέρα στο SEO μπορεί να συνοψιστεί σε αυτά τα 10 βήματα.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *