Πώς κάνετε seo για μια ιστοσελίδα;

Ο ευκολότερος τρόπος για να παρακολουθείτε τις προσπάθειές σας, όταν ακόμα μαθαίνετε τις βασικές αρχές του SEO, είναι να το κάνετε βήμα προς βήμα. Το μάρκετινγκ περιεχομένου για το SEO περιλαμβάνει τη δημιουργία, ας πούμε, άρθρων, βίντεο και podcasts που οι άνθρωποι θέλουν να μοιράζονται και να παραπέμπουν σε συνδέσμους.

Πώς κάνετε seo για μια ιστοσελίδα;

Ο ευκολότερος τρόπος για να παρακολουθείτε τις προσπάθειές σας, όταν ακόμα μαθαίνετε τις βασικές αρχές του SEO, είναι να το κάνετε βήμα προς βήμα. Το μάρκετινγκ περιεχομένου για το SEO περιλαμβάνει τη δημιουργία, ας πούμε, άρθρων, βίντεο και podcasts που οι άνθρωποι θέλουν να μοιράζονται και να παραπέμπουν σε συνδέσμους. Θα μιλήσουμε ειδικά για τους backlinks λίγο αργότερα, αλλά οι σύνδεσμοι γενικά μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στο SEO. Αυτό θα σας τιμωρήσει στις SERPs, ακυρώνοντας ουσιαστικά όλη τη σκληρή δουλειά που έχετε κάνει για το SEO του ιστότοπού σας.

Άλλοι χρήσιμοι και δωρεάν οδηγοί SEO για αρχάριους περιλαμβάνουν το "The Beginner's Guide to SEO" της Moz, το "Guide to SEO" της Search Engine Land και το "Search Engine Optimization Starter Guide" της Google. Αυξήστε την τοπική ορατότητα του SEO σας με εύκολη διανομή καταλόγων, διαχείριση κριτικών, ενημερώσεις καταχωρίσεων και πολλά άλλα. Οι παρακάτω συμβουλές και στρατηγικές θα σας διδάξουν πώς να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας τόσο για SEO όσο και για μετατροπές, ώστε να έχετε και τα δύο καλύτερα αποτελέσματα. Όταν κάνετε SEO, κάνετε ένα σωρό διαφορετικές ενέργειες εντός και εκτός του ιστότοπού σας που θα τον βοηθήσουν να εμφανίζεται στις μηχανές αναζήτησης.

Η εκμάθηση του SEO μπορεί μερικές φορές να μοιάζει με την εκμάθηση μιας άλλης γλώσσας, με όλη την ορολογία και τους όρους του κλάδου που αναμένεται να γνωρίζετε. Η γνώση του τρόπου βελτιστοποίησης του ιστοτόπου σας για SEO και μετατροπές ταυτόχρονα προάγει και τους δύο αυτούς στόχους και δημιουργεί μια καλύτερη σχέση μεταξύ του ιστοτόπου σας και των μηχανών αναζήτησης. Το guest blogging, η δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το μάρκετινγκ επιρροής και οι αναφορές μάρκας μπορούν όλα να βελτιώσουν το SEO του ιστότοπού σας. Το SEO απαιτεί μια βασική κατανόηση του Google Analytics (ή ισοδύναμου) για να γνωρίζετε ποιες σελίδες πρέπει να βελτιστοποιήσετε και ποιες έχουν ισχυρή απόδοση.

Με καλές πρακτικές SEO, ένα άτομο που αναζητά μια λέξη-κλειδί όπως "πώς να χάσετε βάρος μπορεί να έχει περισσότερες πιθανότητες να βρει αυτό το άρθρο και, επομένως, το εμπορικό σας σήμα.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *