Πληρώνει καλά το seo;

Οι ειδικοί του SEO χρησιμοποιούν διάφορες στρατηγικές, όπως λέξεις-κλειδιά, backlinks και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να κατευθύνουν τους χρήστες σε έναν ιστότοπο. Η μία κοινή μέτρηση που κάθε γραφείο SEO σπρώχνει στο πρόσωπο κάθε ιδιοκτήτη επιχείρησης που τους συμβουλεύεται είναι οι Επισκέπτες Ιστοσελίδας.

Πληρώνει καλά το seo;

Οι ειδικοί του SEO χρησιμοποιούν διάφορες στρατηγικές, όπως λέξεις-κλειδιά, backlinks και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να κατευθύνουν τους χρήστες σε έναν ιστότοπο. Η μία κοινή μέτρηση που κάθε γραφείο SEO σπρώχνει στο πρόσωπο κάθε ιδιοκτήτη επιχείρησης που τους συμβουλεύεται είναι οι Επισκέπτες Ιστοσελίδας. Αυτό που έχει πεθάνει είναι οι παλιές τεχνικές SEO - προώθηση ιστοσελίδων που ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικές και μπορούσαν να προωθήσουν γρήγορα την επιχείρησή σας στη σκάλα κατάταξης της Google, γρήγορα, εύκολα και φθηνά. Ωστόσο, αν η εταιρεία SEO γράφει μόνο ένα άρθρο 300 λέξεων για να το δημοσιεύσει στο επιχειρηματικό σας ιστολόγιο - και μοιάζει πολύ με τα άλλα ένα εκατομμύριο άρθρα που δημοσίευσε στο παρελθόν, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σπαταλάτε τα δολάρια σας για το SEO.

Ελπίζω ότι για κάποιους από εσάς που διαβάζετε, είστε τώρα καλύτερα εξοπλισμένοι για να απαντήσετε στο δικό σας ερώτημα σχετικά με το αν μια πληρωμένη εκστρατεία SEO αξίζει τον κόπο για την επιχείρησή σας. Αυτό είναι ένα σπουδαίο ερώτημα και ήθελα να σας περιγράψω μια στρατηγική για το μέλλον, ώστε να μπορείτε να εκτιμήσετε αν αξίζει να πληρώνετε για το SEO ή αν είναι απλώς μια σπατάλη χρημάτων. Αν είχαν τρέξει μια καμπάνια PPC, θα το είχαν ανακαλύψει αυτό μέσα σε μια εβδομάδα και θα είχαν ακυρώσει τη λεγόμενη καμπάνια SEO, εξοικονομώντας τους χιλιάδες χαμένα δολάρια - και χαμένες ευκαιρίες. Φανταστείτε να ξοδεύετε χιλιάδες δολάρια για SEO μόνο και μόνο για να διαπιστώσετε ότι όλα ήταν φλέβα και πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή.

Πρόκειται για τη νέα μορφή SEO που μπορεί να λειτουργήσει όχι μόνο όσον αφορά τα αποτελέσματα και την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης, αλλά μπορεί να λειτουργήσει σε διαφορετικά μέσα ως μια μεγάλη εκστρατεία μάρκετινγκ τόσο στην πληρωμένη όσο και στη δωρεάν προώθηση. Ο ρόλος ενός υπεύθυνου μάρκετινγκ SEO είναι να τοποθετήσει τον εργοδότη, την εταιρεία ή τον πελάτη του όσο το δυνατόν πιο ψηλά σε αυτές τις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης. Το γεγονός ότι ο κλάδος του SEO είναι ακόμη σχετικά νέος και το SEO ξεκίνησε με μια μικρή ομάδα ειδικών το υποστηρίζει αυτό. Ναι, ένα πρακτορείο SEO θα βελτιστοποιήσει τον ιστότοπο για τις συγκεκριμένες φράσεις, αλλά τελικά η εξουσία ανήκει στη Google ως προς το τι κατατάσσεστε και τι όχι.

Εάν αξίζει τον κόπο, τότε δημιουργήστε ένα σχέδιο για το είδος του περιεχομένου που θα μπορούσατε να δημιουργήσετε για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα του SEO σας και αρχίστε να παράγετε αυτό το περιεχόμενο. Όταν ξεκίνησα αυτή την εταιρεία είχα 1 στρατηγική στο μυαλό μου - να χτίσω την επιχείρησή μου χρησιμοποιώντας το SEO (ή βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης).

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *