Να κάνετε seo μόνοι σας;

Βρείτε χρυσάφι στη μακρά ουρά. Επειδή η τεχνολογία αλλάζει γρήγορα, η τάση είναι τα βιβλία SEO - προώθηση ιστοσελίδων να ξεπεραστούν σύντομα μετά την έκδοσή τους.

Να κάνετε seo μόνοι σας;

Βρείτε χρυσάφι στη μακρά ουρά. Επειδή η τεχνολογία αλλάζει γρήγορα, η τάση είναι τα βιβλία SEO - προώθηση ιστοσελίδων να ξεπεραστούν σύντομα μετά την έκδοσή τους. Ουσιαστικά, η έρευνα λέξεων-κλειδιών είναι μια δραστηριότητα SEO που περιλαμβάνει την εύρεση των πιο δημοφιλών λέξεων ή φράσεων που χρησιμοποιούν οι πελάτες-στόχοι σας όταν αναζητούν αυτό που κάνετε. Όταν συνεργάζεστε μαζί μας, θα καλυφθούν η έρευνα λέξεων-κλειδιών, το μάρκετινγκ περιεχομένου, το SEO στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η συνεχής ανάλυση SEO, η στρατηγική SEO και όλα τα ενδιάμεσα.

Αν θέλετε να κάνετε μόνοι σας SEO, αλλά χρειάζεστε μια λίστα εργασιών που να σας λέει τι να κάνετε, πότε και πώς- αυτό ακριβώς κάνει η ClearPath Online. Το off-site SEO είναι οτιδήποτε συμβαίνει OFF ή μακριά από τον ιστότοπό σας που φέρνει τους χρήστες σε αυτόν και σηματοδοτεί τη συνάφεια του στις μηχανές αναζήτησης. Δεν θα σας δώσουν τα ίδια αποτελέσματα με τις premium εκδόσεις (όπως το Moz ή το SEMRush) ή τα αποτελέσματα που θα παίρνατε αν προσλαμβάνατε έναν εμπειρογνώμονα SEO για να κάνει την έρευνά σας. Είτε είστε συνδρομητής σε ένα email digest, είτε ακούτε ένα podcast, είτε παρακολουθείτε κάποια blogs που σχετίζονται με το SEO, πρέπει να έχετε ένα σχέδιο για να βεβαιωθείτε ότι είστε ενήμεροι για τυχόν μεγάλες επερχόμενες αλλαγές.

Αλλά οι ευκαιρίες εξοικονόμησης χρόνου από την ανάθεση του SEO σας σε επαγγελματίες δεν είναι το μόνο όφελος που θα έχετε από την ανάθεση. Υπάρχει μόνο ένα ακόμη βιβλίο που προτείνω για αρχάριους στο SEO, και είναι το When Search Meets Web Usability των Shari Thurow και Nick Musica. Για να βρείτε περισσότερους ειδικούς κάντε μια αναζήτηση για "top SEO experts στο Google και θα βρείτε πολλές άλλες, πιο μακροσκελείς λίστες. Ένας γρήγορος τρόπος για να ξεκινήσετε με το SEO είναι να εισαγάγετε τη διεύθυνση URL σας εδώ και στη συνέχεια να εστιάσετε τις προσπάθειές σας για SEO στα συνιστώμενα στοιχεία δράσης.

Δεν υπάρχει καλύτερος πόρος που έχω βρει ως σημείο εκκίνησης για να μάθετε το SEO από το The Beginner's Guide to SEO από την Moz. Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης ( SEO) είναι ένα πολύτιμο εργαλείο μάρκετινγκ που οδηγεί οργανική κυκλοφορία που σημαίνει πιθανούς πελάτες στον ιστότοπό σας. Είναι τεχνικός και χρήσιμος ακόμη και για έναν ειδικό στο SEO, αλλά οι έννοιες και η γραφή είναι εύκολα κατανοητές και προσιτές σε κάθε αρχάριο. Αν δεν έχετε τόνο τεχνικής εμπειρίας, θα σας συνιστούσα να συνεργαστείτε με κάποιους ειδικούς για να καταδυθείτε στο τεχνικό SEO του ιστότοπού σας.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *