Μπορείτε να κάνετε seo μόνοι σας;

Δεν θα σας δώσουν τα ίδια αποτελέσματα με τις premium εκδόσεις (όπως το Moz ή το SEMRush) ή τα αποτελέσματα που θα παίρνατε αν προσλαμβάνατε έναν ειδικό SEO για να κάνει την έρευνά σας. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξοπλίζουν το κοινό σας να μοιράζεται το περιεχόμενό σας και σας επιτρέπουν να συλλέγετε κοινωνικά σήματα (συμπάθειες και κοινοποιήσεις) που συμβάλλουν στο SEO σας.

Μπορείτε να κάνετε seo μόνοι σας;

Δεν θα σας δώσουν τα ίδια αποτελέσματα με τις premium εκδόσεις (όπως το Moz ή το SEMRush) ή τα αποτελέσματα που θα παίρνατε αν προσλαμβάνατε έναν ειδικό SEO για να κάνει την έρευνά σας. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξοπλίζουν το κοινό σας να μοιράζεται το περιεχόμενό σας και σας επιτρέπουν να συλλέγετε κοινωνικά σήματα (συμπάθειες και κοινοποιήσεις) που συμβάλλουν στο SEO σας. Δεν υπάρχει καλύτερη πηγή που έχω βρει ως σημείο εκκίνησης για να μάθετε SEO από τον Οδηγό για αρχάριους στο SEO από την Moz. Η έρευνα SEO περιλαμβάνει όχι μόνο την έρευνα λέξεων-κλειδιών, αλλά και την έρευνα των ανταγωνιστών σας και των τάσεων του κλάδου.

Αλλά η διαρκώς μεταβαλλόμενη φύση της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης είναι ένας μόνο λόγος που χρειάζεστε μια εταιρεία SEO στην ομάδα σας. Εάν πρόκειται να κάνετε μόνοι σας SEO, πρέπει να ξεκινήσετε με τα βασικά, συμπεριλαμβανομένου του τι ακριβώς περιλαμβάνει το SEO. Από τις βασικές αρχές του SEO έως τις ενημερώσεις αλγορίθμων και την εργασία που απαιτείται για να διασφαλιστεί η επιτυχία της στρατηγικής SEO, το μυαλό σας μπορεί να γυρίζει. Αυτό είναι λίγο ξεδιάντροπα καυχησιολογία, αλλά ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να κάνετε μόνοι σας SEO είναι να χρησιμοποιήσετε το ClearPath Online.

Αλλά ίσως αντί να κάνετε μόνοι σας SEO να είστε ένας CMO, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ ή ιδιοκτήτης επιχείρησης που θα ήθελε να μάθει περισσότερα για το SEO, ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε τις σχέσεις με μια εσωτερική ομάδα SEO ή έναν εξωτερικό προμηθευτή. Ίσως φταίει το μουστάκι του, αλλά δεν υπάρχει πιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο στον κόσμο του SEO από αυτό του Fishkin. Δυστυχώς, πολλές εταιρείες SEO πετυχαίνουν αποτελέσματα με λιγότερο ηθικά μέτρα, γνωστά και ως Black Hat SEO - κάτι στο οποίο δεν θέλετε να εμπλακείτε με κανέναν τρόπο. Αν δεν ξέρετε πώς να διαβάζετε και να επεξεργάζεστε την επισκεψιμότητα και τις μετατροπές του ιστότοπού σας, δεν θα καταλάβετε πώς να κάνετε το δικό σας SEO.

Αν έχετε μόνο αρχάριου επιπέδου γνώσεις για το SEO, αυτό θα ακούγεται λογικό και δεν θα έχετε λόγο να περιμένετε κάτι περισσότερο μέχρι να αποτύχετε να έχετε αποτελέσματα. Επειδή η τεχνολογία αλλάζει γρήγορα, η τάση είναι τα βιβλία SEO να ξεπεραστούν σύντομα μετά την έκδοσή τους.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *