Είναι η seo μια δουλειά πλήρους απασχόλησης;

Το SEO περιλαμβάνει πολλούς τομείς, από τη συγγραφή περιεχομένου έως τις τεχνικές βελτιστοποιήσεις και όλα τα ενδιάμεσα. Πρόκειται για μια δουλειά πλήρους απασχόλησης, όχι μόνο για τα Σαββατοκύριακα ή ως τρίτη αρμοδιότητα ενός υπαλλήλου.

Είναι η seo μια δουλειά πλήρους απασχόλησης;

Το SEO περιλαμβάνει πολλούς τομείς, από τη συγγραφή περιεχομένου έως τις τεχνικές βελτιστοποιήσεις και όλα τα ενδιάμεσα. Πρόκειται για μια δουλειά πλήρους απασχόλησης, όχι μόνο για τα Σαββατοκύριακα ή ως τρίτη αρμοδιότητα ενός υπαλλήλου. Αν έψαχνα τώρα, θα έψαχνα στο AngelList και επίσης θα έψαχνα σε κάθε έναν από τους δικτυακούς τόπους των πρακτορείων SEO - προώθηση ιστοσελίδων στην περιοχή μου για να δω αν έχουν σελίδα με αγγελίες εργασίας. Αγαπώ το SEO, αγαπώ τον προγραμματισμό ιστοσελίδων, θέλω να φτιάξω ένα blog(το να βρω μια θέση που πραγματικά αγαπώ ήταν κάτι άλλο) όλα τα blogs που έχω ξεκινήσει απέτυχαν εντελώς.

Και όταν εργάζεσαι σε ένα πρακτορείο SEO, μαθαίνεις τις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές δημιουργίας συνδέσμων που λειτουργούν καλύτερα. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να χτίσετε τον δικό σας ιστότοπο από το μηδέν για να μάθετε τα πάντα για το τι λειτουργεί και τι δεν λειτουργεί όσον αφορά το SEO. Έπεισα τον εαυτό μου ότι απλά μου έδιναν μια ευκαιρία μόνο και μόνο επειδή ήμουν τόσο παθιασμένη με το SEO στη συνοδευτική μου επιστολή. Χαρακτήρισα τη συνέντευξη ως μια καλή εμπειρία εκμάθησης και ως κάτι που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για να κάνω αίτηση σε άλλες θέσεις εργασίας SEO σε μικρότερα γραφεία.

Συχνά λαμβάνω μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από αναγνώστες του ιστολογίου ότι τους προσφέρθηκε μια θέση εργασίας για να κάνουν SEO in-house σε κάποια τυχαία εταιρεία. Ήμουν σίγουρη ότι υπήρχαν δεκάδες άλλοι υποψήφιοι που είχαν πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα - άνθρωποι που έχουν εργαστεί σε πρακτορεία και έχουν λάβει επίσημη εκπαίδευση στο SEO. Και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά τα λόγια, και έχω ήδη μεταφέρει αυτές τις πληροφορίες αρκετές φορές σε ανθρώπους που μου έστειλαν email ζητώντας συμβουλές για να βρω μια θέση εργασίας SEO. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο SEO για εσάς ή απλά δεν έχετε αρκετή δουλειά ή προϋπολογισμό για να δικαιολογήσετε μια νέα πρόσληψη πλήρους απασχόλησης, το σωστό πρακτορείο ψηφιακού μάρκετινγκ μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική εναλλακτική λύση.

Μια μικρή επιχείρηση με έναν μικρό ιστότοπο μπορεί συνήθως να καλύψει όλες τις ανάγκες της σε ψηφιακό μάρκετινγκ από έναν ελεύθερο επαγγελματία ή ένα πρακτορείο σπάνια υπάρχει αρκετή δουλειά για να αξίζει τον κόπο μια πρόσληψη ψηφιακού μάρκετινγκ πλήρους απασχόλησης, και ακόμη και μια ολοκληρωμένη συνεχιζόμενη σχέση πρακτορείου μπορεί να είναι υπερβολική για το ποσό των επαναλαμβανόμενων εργασιών SEO που θα πρέπει να γίνουν. Εκείνη την εποχή ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας και οι δικοί μου ιστότοποι δεν απέδιδαν ούτε κατά διάνοια αρκετά ώστε να το κάνω με πλήρη απασχόληση. Όταν ασχολούνται με τη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ, πολλές τέτοιες επιχειρήσεις παλεύουν με το αν θα πρέπει να αναζητήσουν μια εσωτερική πρόσληψη πλήρους απασχόλησης ή να εξετάσουν τα γραφεία ψηφιακού μάρκετινγκ για μια συνεχή σχέση. Δεν είχα ποτέ κρατήσει μια πραγματική "δουλειά SEO πουθενά, και ακόμη και τα αποτελέσματά μου που δούλευα σε δικές μου τοποθεσίες δεν ήταν και τόσο σπουδαία.

Η εργασία στο πρακτορείο μου έδωσε την ευκαιρία να βουτήξω πραγματικά σε βαθιές συζητήσεις σχετικά με το μάρκετινγκ και τις στρατηγικές SEO.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *